Hydrogenaser




Ingredienser:
2 ägg
2 ½ dl socker
1 ½ dl mjöl
4 msk kakao
1 krm salt
1 tsk vaniljsocker
100 g smält smör

Chokladkletet:
100 g smör
2 tsk vetemjöl
4 msk socker
4 tsk kakao
1 dl mjölk
1 dl grädde

Gör så här:
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör i dom torra ingredienserna. Vänd sist ner smöret. Ställ gärna bakformarna i en muffinsplåt. Fyll formarna till hälften med smet.

Grädda i mitten av ugnen i 175° 10-15 minuter. Ta ut och låt svalna.

Chokladklet: Smält smöret i en kastrull, rör i mjöl, socker och kakao och rör till en slät smet. Tillsätt mjölken och grädden. Koka under omrörning ca 5 minuter. Lägg lite chokladsmet i mitten av varje muffins.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0