Den mobila spenatsoppan
Kommer bild snart :)
Ingerdienser
1 st gul lök(ar)
1 msk olivolja
500 gram broccoli, fryst
100 gram grönkål
1 l vatten
1,5 st matlagningsgrädde
1,5 st grönsaksbuljongtärning(ar)
salt och peppar
Fetaröra
1,5 dl kesella
0,5 kruka(or) basilika
100 gram fetaost
Tillagning1 st gul lök(ar)
1 msk olivolja
500 gram broccoli, fryst
100 gram grönkål
1 l vatten
1,5 st matlagningsgrädde
1,5 st grönsaksbuljongtärning(ar)
salt och peppar
Fetaröra
1,5 dl kesella
0,5 kruka(or) basilika
100 gram fetaost
1. Fetaröra: Blanda ihop kesella med fetaost och basilika och lite salt. Mixa med stavmixer för en slät konsistens.
2. Hacka lök och fräs i lite olja. Tillsätt broccolibitar och grönkål skuren i mindre bitar, vatten, grädde och buljongtärning. Salta och peppra lite.
3. Låt koka 10 minuter. Mixa med stavmixer.
Servera med fetaröran.
Kommentarer
Trackback