Opolär lax i thaisås



Ingredienser
500 -600 g lax
1 dl creme fraiche

2 st vitlöksklyfta

1 st röd chili

1 msk solrosolja

1 msk röd currypasta
4 dl kokosmjölk
1 st lime, saft

1 dl hackad koriander
150 g sockerärter
70 g babyspenat
salt
peppar

Gör så här

1. Skär laxen i tärningar. Snitta, skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
2. Häll upp olja i stekpannan och fräs chili, vitlök, currypasta och lök. Tillsätt kokosmjölk och creme fraiche och koka upp.
3. Rör försiktigt i koriander, sockerärter och babyspenat. Tillsätt laxtärningar och limesaft.
4. Smaka av med salt och peppar och limesaft.
5. Servera med jasminris, blandad sallad och limebitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0