Stationär kokosfisk

Ingredienser

400 - 500 g vit fiskfilé,
t ex sej eller hoki
1 tsk salt
2 msk ströbröd + ev kokos
2 tsk Arla ® smör-&rapsolja

Sås:
2 1/2 dl Lätt kokosmjölk
1 msk konc kycklingfond
1 tsk riven ingefära
rivet skal och pressad saft av 1/2 lime
1 tsk sambal oelek

 

Gör så här:

Dela fisken i portionsbitar. Krydda med salt och vänd i ströbröd. Bryn fisken på båda sidor i smör-&rapsolja i en stekpanna. Blanda ihop ingredienserna till såsen. Häll den i stekpannan runt fisken. Låt fisken sjuda i såsen 3–4 min. Servera med fullkornsris blandat med grönsaker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0