Epigenetisk fiskpudding


Detta är ett recept som jag freestylat lite på men ska försöka återge...

Vad som behövs:
1 gul lök
ca 400 g vit fisk
1 tsk salt
2dl rundkornigt ris
4dl mjölk
3 ägg
ströbröd
smält smör
rårivna morötter

Utförande:
1. Hacka lök och fräs i kastrull
2. Tillsätt fisken som är skuren i tärningar
3. Fyll på med vatten så fisken täcks
4. Låt koka i ca 5 min
5. Sila av vätskan till en annan kastrull där 2 dl ris är uppmätt och låt detta koka under lock i ca 20 min
6. Tillsätt mjölken och rör tills det får lite grötaktig konsistens
7. Tillsätt äggen och rör lite
8. Häll i fisk och lök och häll detta i en smord och bröad form. Strö lite ströbröd på toppen.
9. Grädda i ugnen på ca 200 grader i ca 30 min
10. Servera med smält smör och morötter!

//andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0