Mikrosomal ärtsoppa med kumarinderivat



Superenkelt gott och nyttigt!
Stek en gul lök och ev. 1-2 vitlöksklyftor i olja
Tillsätt en påse upptinade frysta ärtor, jag tog lite spenat jag hittade i frysen också
Tillsätt kokande vatten (hur mycket väljer du själv, kanske en liter) och en buljongtärning
Sedan tillsätter du lite creme fraiche eller jag tog turkisk yougurt. Du kan säkert ta grädde med.
Sedan kokade detta i ca 5 min. Mixa och klart!
Om man vill ha walnötter i eller cashew eller solrosfrön är det bara att mixa i det med!
Jag rekomenderar att du blandar fetaost och turkisk yougurt (alt. creme fraiche) med någon krydda i (jag tog timjan och salt) och klicka i soppan. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0